Home
 
Toepassingen  
 
Software  
 
Contact

Software zonder zorgen

&U wordt aangeboden als SaaS (Software as a Service) oplossing. Schaalbaar, laagdrempelig, veilig en effectief. Het kan zorgeloos worden ingezet naast bestaande IT en is eenvoudig bereikbaar via de webbrowser, via een hyperlink. Ongeacht moment, plaats of device.

De software wordt door &U gehost en onderhouden.

Oplossingen zijn schaalbaar en altijd up-to-date: nieuwe features en updates worden in het datacenter doorgevoerd en zijn direct beschikbaar voor u.

Hosting

&U wordt gehost in een high-end data center in Nederland met 24/7 monitoring, uitgerust met een Building Management systeem en tevens EUE gecertificeerd. Veiligheid van data en beschikbaarheid zijn gegarandeerd.

Binnen dit datacenter krijgt u een eigen omgeving, met een eigen link die voorbehouden is aan uw omgeving. Deze link wordt beschikbaar gesteld aan gebruikers, zoals: partners, medewerkers of management.

 

Beveiliging

Het domein &U is beveiligd middels HTTPs en DNSSEC. De gegevens worden versleuteld uitgewisseld. De geplaatste en gepubliceerde data op &U zijn veilig. En uitsluitend aangewezen gebruikers hebben toegang.

Ook op technisch niveau zal &U blijvend innoveren om de veiligheid van data en de beschikbaarheid te garanderen.

Rechten & Privacy

Middels het toekennen van rechten worden verschillende gebruikerstypen gedefinieerd. Op die manier heeft u toegang tot de data. Gebruikers zijn eenvoudig toe te voegen en te verwijderen. U bepaalt wat zichtbaar is. En voor wie.

Door het anoniem opstellen van profielen, is ook op die manier privacy gegarandeerd.

 

Eigendom

De gebruikersgegevens op &U blijven uw eigendom en worden niet door derden gebruikt. Wanneer de kandidaat doorgeplaatst wordt naar het landelijke, publieke platform, wordt een deel van de gegevens zichtbaar voor consultants van &U. Deze informatie is er op gericht om de kandidaat zo goed mogelijk te kunnen helpen aan een nieuwe uitdaging. Uiteraard zal geen informatie aan derden verstrekt worden, zonder medeweten van de kandidaat.

Open of gesloten netwerk?

U kunt kiezen voor een volledig open of een (gedeeltelijk) gesloten platform. Vanuit uw basis omgeving kan worden opgeschaald naar verschillende niveaus:

  • Geselecteerde partners toegang geven,
  • Uitruilen binnen gesloten netwerken,
  • Openstellen voor het grote publiek,
  • Doorplaatsen naar open landelijk platform.

De door ons ontwikkelde software is flexibel opgezet. Wilt u meer weten en bijvoorbeeld een demo omgeving opzetten?
Neem contact met ons op!